Huttentocht

huttentocht-15-Daagse Huttentochten in Zwitserland wie wil dit nou niet meemaken?

Ik breng u op de mooiste plekken in de Zwitserse alpen (het zonneplateau van Europa Wallis). Een dag bestaat in grove lijnen uit het volgende:
Ongeveer 2,5 uur lopen, dan wat relaxen en eten om vervolgens weer ongeveer 2,5 uur te lopen. Gemiddelde tijdsduur van hut naar hut is tussen de 5 en 6 uur.

huttentocht-2Het adelaarsnest in Zwitserland aan een afgrond van 1000 meter

We overnachten in een cabane (hut) tussen de 2500 meter en 3300 meter en komen 5 dagen niet in de bewoonde wereld. U zult de ultieme stilte meemaken met geweldige vergezichten.

Hoogtepunt van de 5-daagse tocht is het beklimmen van een berg. Het beklimmen moet overigens niet te letterlijk genomen worden. Het is weliswaar op sommige punten stijl, maar alles wordt lopend gedaan. Dat is op sommige momenten best zwaar, maar de voldoening, ervaring en uitzichten maken dit meer dan waard.

huttentocht-3In het hoogseizoen zijn de hutten bemand en wordt er eten bereid door de zogenaamde “huttenwaarden”. Na 15 september zijn de hutten gesloten, maar is er nog wel de mogelijkheid van overnachten in de speciale winterverblijven. Wel moet er dan zelf eten meegenomen en gekookt worden, we zijn dan ├ęcht op elkaar aangewezen.

Voor het volbrengen van deze tochten is een goede conditie en een dosis doorzettingsvermogen een vereiste.

huttentocht-4 

 

 

minimaal 2 personen , maximaal 4 personen.

Bel: 06 2028 6810 of mail mij voor een vrijblijvende prijsopgave voor deze unieke tochten.